Post Reply  Post Thread 

LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan
Author Message
alzinki
Ahli Baru
**


Posts: 4
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #1
LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

Assalamualaikum sahabat-sahabat yang dirahmati Allah.Entahlah waktu2 exam ni la banyak idea-idea terlintas di fikiran ana untuk program pengisian ahli-ahli Johor lpas imtihan fasa pertama ni.

Ana perhatikan bait muslim Johor kita ni makin lamer makin sunyi.Mungkin pengerusinya cuba untuk memulihkan kembali kekuatan bait muslim Johor,tapi usaha murni itu agak mengecewakan.Namun ana merasakan perlunya ada sokongan dari beberapa pihak bagi merealitikan hasrat murni tersebut.

Ana rasa terpanggil untuk menjadi salah seorang dari pihak yang ingin turut sama membantu Pengerusi Bait Muslim kita bagi memperkasakan Bait Muslim kita pada tahun ini.

Mungkin der pelajar2 baru yang masih belum mengenali siapakah ahli-ahli Johor yang telah mendirikan rumah tangga terutama yang berada di Kaherah.Jadi ana merasakan perlunya ana melaksanakan satu program di bawah LDT anjuran bersama Bait Muslim Johor.Ana namakan program ni sebagai "Bait Muslim Johor bersama ahli".

Banyak pengisian-pengisian yang sudah bermain dalam pemikiran ana sekarang ni untuk dipenuhi dalam tentatif program tersebut.Hmmm yang pastinya ia bakal menarik perhatian sahabat-sahabat sekalian untuk menyertainya.Aper dia pengisian-pengisian tu?nanti tunggu lpas imtihan.

Insyaallah LDT akan mengadakan mesyuarat bersama Ahli Jawatan Kuasa Bait Muslim Johor bagi memperincikan lagi kaedah perlaksanaannya.Ana sudah memaklumkan tentang program yang bakal ana adakan ini kepada Pengerusi Bait Muslim kita.Reaksi positif yang diberikan oleh pengerusi tersebut meyakinkan ana untuk menjayakan program ini.

Per macam ok tak idea ana ni?Agak-agak la ada sambutan daripada ahli tak?Big Grin



This post was last modified: 08-01-08 09:01:28 by alzinki.

08-01-08 09:01:07
Send the author an email Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply
najmi
Ahli Baru
**


Posts: 70
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #2
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

ok gak idea ni zinki..cume klu boleh dari segi pelaksanaan nya dah mule start kot sbb kite ni semua dah mule kuliah..takut2 pak adam nk ke kuliah gak...mase utk keluarga,,itu la..ini la...

:D

08-02-14 01:02:11
Send the author an email Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply
Admin
Administrator
*******


Posts: 168
Group: Administrators
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #3
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

Camana perkembangannya sekarang?


08-06-10 05:06:33
Send the author an email Send the author a private message Visit authors website Find all posts by this author Quote this message in a reply
ibnsyariff
Ahli Baru
**


Posts: 7
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #4
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

Hadirnya post saya ini bukannya utk berdiskusi dan bukannya melanggar angin lalu tajuk diskusi.Nak kacau sat jer.ok.

Sila ke laman ini dengan segera jika anda rasa anda adalah seorang insan yang bergelar "WANITA"

http://journalibnsyariff.blogspot.com/2008/06/please-take-ur-right-channel.html

08-06-24 02:06:39
Send the author an email Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply
aminsailan
Ahli Baru
**


Posts: 7
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #5
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

alzinki Wrote:

Ana perhatikan bait muslim Johor kita ni makin lamer makin sunyi.Mungkin pengerusinya cuba untuk memulihkan kembali kekuatan bait muslim Johor,tapi usaha murni itu agak mengecewakan.Namun ana merasakan perlunya ada sokongan dari beberapa pihak bagi merealitikan hasrat murni tersebut.

Ana rasa terpanggil untuk menjadi salah seorang dari pihak yang ingin turut sama membantu Pengerusi Bait Muslim kita bagi memperkasakan Bait Muslim kita pada tahun ini.


oh ana cukup setuju bila ust zinki kata rasa "terpanggil" untuk membantu Bait Muslim nih..hehe..

-ana ada cadangan : ust zinki balik msia kahwin, n then ust zinki leh jd pengerusi Bait Muslim..dalam masa yang sama ust boleh on the spot bantu Bait Muslim dari dalam...kan3? :P

p/s : ana bantu dari luar je..hehe

10-02-17 02:02:20
Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply
aman
Ahli Baru
**


Posts: 4
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #6
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

Terus tak bunyi dah ...

10-04-12 02:04:08
Send the author an email Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply
najmi
Ahli Baru
**


Posts: 70
Group: Registered
Joined: 2007-12-26
Status: Offline
Reputation:
Post: #7
RE: LDT nak wat program  bersama Bait Muslim Johor selepas imtihan

ni time zinki pegang LDT ni..mmg dh x bunyi dh skng ni...


Photobucket
10-05-03 11:05:29
Send the author an email Send the author a private message Find all posts by this author Quote this message in a reply

Post Reply  Post Thread 

View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe to this Thread | Add Thread to Favorites
Rate This Thread:

Forum Jump: